Az normalis ha valaki nagyon szereti es sokat nezi videokon hogy orvos hallgatja az ember vagy gyerek szivet?
Figyelt kérdés
Nagyon szereti a vizsgalatokat nezni, foleg mikor fonendoszkoppal halljatjak a mellkast, meg szokta is hallgatni a kisfia szivet? Meg szereti ha ot is vizsgálják? Esetleg tudtuk alajnlani oldalakat ahol ilyenek vannak?2017. aug. 8. 12:49
1/15 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy normális-e, a gyerek esetében különösen bizonytalan vagyok, én mindenesetre a szívhallgatás, szívvizsgálat rajongója vagyok, ennek az érdeklődésnek az egyik website-ja: www.heartbeatpleasure.net, ezen kívül számos tumbir.com-os tematikus oldal van, legalább 10-15, ha akarod, összegyűjtöm őket. Téged érdekel?
2/15 anonim válasza:
A gyerek része elég visszataszító, egyébként ok!
Én azt imádom, ha az én szívemet hallgatják!
3/15 A kérdező kommentje:
13 eves lany vagyok szoval nyugi
Csak azert kerdeztem hogy ez nem egy betegseg-e hogy rajongok erte
2017. aug. 8. 18:59
4/15 A kérdező kommentje:
Meg johetnek válaszok
2017. aug. 8. 20:18
6/15 anonim válasza:
Én is szeretek ilyeneket nézni, és azt is szeretem amikor engem hallgatnak
7/15 jácint78 válasza:
ez jo jel...en is furanak ereztem hogy atvizsgaltam a testem sztetoszkoppal... csak ugy kivancsisagbol...erdekes dolgokat hallottam a nyaki es vena utoernel es hasi reszeknel is...szep dolog lehet ehhez erteni...
8/15 anonim válasza:
Én gyakorló fetisiszta vagyok, vizsgálok és vizsgáltatom magamat. Nagyon nagy élmény. 50f
9/15 anonim válasza:
Dorka, kérdező, kár h mostamra elfojtod magadban, es lapátra tettél. Csókoltatom icanenit a koliban! 😀
10/15 anonim válasza:
A KÉrdező most már nagykorú, szívesen meghallgatnám fonendoszkóppal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!