Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elmosódottan beszélek, mi...

Elmosódottan beszélek, mi lehet az oka, szakmát váltsak?

Figyelt kérdés
néhány éve 0,25m-os frontint szedek napi hármat, ami nem olyan sok, eléggé önbizalomhiányos vagyok, informatikába dolgozok így alig beszélek lehet a szakma az ok váltani kellene?

#beszéd #Frontin #beszédprobléma #elmosódott beszéd
2017. aug. 3. 14:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mas bogyo? Jo tipp Pff... Mar ne is haragudj, a hozzaszokas a hatoanyaghoz tortenik. 9 ev, hallod? Nalam eleg volt 2 het is!!!! Mae 2 eve tolom en is!
2017. aug. 18. 10:25
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 Mit mondjak? Van igazad neked is. A legjobb megoldás, ha megtalálja az ember az eredendő problémát, és arra a megoldást. Ami kiváltott mindent, és amiért kellett a frontin. Ez annyira nem egyszerű. (Nekem van benne pár évem). A más bogyó egy kényszermegoldás, és akár átmeneti is lehet, ha rendbe jön. Én innen a kanapéról nem mondhatom, hogy dobja a kukába a frontint, nem is ismerem a kérdezőt, a hozzászokás miatt pedig ugyanolyan veszélyes. A kérdés pedig nem ez volt. Első vagyok.
2017. aug. 18. 22:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, egyébként megtetszett esetleg másik szakma, azért is így tetted fel a kérdést? Én csak a beszéd oldaláról közelítettem meg. Első voltam.
2017. aug. 19. 18:30
 14/15 A kérdező kommentje:
konkrét másik szakmát nem szemeltem ki, de biztos van amit jobban lehet élvezni
2017. okt. 3. 08:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha érzel magadban ilyen impulzust, hogy tanulj valami, újat próbálj ki, vagy szakmát váltsál, én azt javaslom, hogy próbáld meg. Mondjuk azért kezdjük ott, hogy újat tanulni, első lépésként, abból végül is csak profitálhatsz. Sok tanfolyam van ma már, és nem mind két éves. Nézz körül. Aztán majd meglátod, hogy hogyan tovább. Régebben én nem tettem, és nagyon nehezen mozdultam, mígnem muszáj volt. Negyedik X táján megjött a kedvem a tanuláshoz (mostanság), úgyhogy bele fogok vágni, jobb későn, mint soha. :)
2017. okt. 5. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!