Elmosódottan beszélek, mi lehet az oka, szakmát váltsak?
Figyelt kérdés
néhány éve 0,25m-os frontint szedek napi hármat, ami nem olyan sok, eléggé önbizalomhiányos vagyok, informatikába dolgozok így alig beszélek lehet a szakma az ok váltani kellene?2017. aug. 3. 14:29
1/15 anonim válasza:
Nem. A Frontin lehet az oka. Beszélj az orvosoddal. Ha csendesebb, önbizalomhiányos vagy, akkor egyébként nem passzolna hozzád egy olyan szakma, ahol lyukat kell beszélni a másik hasába. De nem a szakmád az oka, eleve adottság, genetika is, hogyan formálod a szavakat, de szerintem a frontinban keresd az okát. Beszélj az orvossal.
2/15 anonim válasza:
Előző vagyok. Mások mit mondanak? Családod, stb. milyennek érzékeli a beszéded?
4/15 A kérdező kommentje:
halkan beszélek, nem artikulálok
2017. aug. 3. 14:40
6/15 anonim válasza:
Néhány éve szeded a frontint haver?! 3-4 hétnél tovább nem ajánlott, mert tönkreteszi az agyat! Az elmosódott, halk beszéd már ennek a tünete. Én 8 hónap szedés után azt se tudtam, mennyi 3+2. Beszélj orvossal és lassan csökkentve hagyd el ezt a drogot!
7/15 A kérdező kommentje:
sajnos már 9 éve szedem, egy ideje el kezdtem csökkenteni, amikor nem szedtem nagyon feszült voltam, ideg alapon izzadtam meg minden
2017. aug. 3. 15:02
8/15 A kérdező kommentje:
amikor nem szedtem azt úgy értem hogy még egyszer sem szedtem
2017. aug. 3. 15:12
9/15 anonim válasza:
Első vagyok. Ha nem tudod teljesen letenni a frontint, lehet váltani más márkájú gyógyszerre, aminek hasonló a hatása (de mondjuk más a hatóanyaga, vagy a hatásmechanizmusa, az eredmény meg ugyanaz). Biztos, hogy van több ilyen típusú gyógyszer. Ha mást nem, ezt érdemes lenne megpróbálni. (A napi három elég sok ahhoz, hogy csak úgy letedd). Beszélj az orvosoddal.
10/15 A kérdező kommentje:
most már annyira lecsökkentettem hogy naponta összesen 0,25mgrammot szedek 2 részletben
2017. aug. 18. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!