Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Újabban beszélek álmomban, miért?

Újabban beszélek álmomban, miért?

Figyelt kérdés

Kolis vagyok, a szobatársam mondta, hogy reggelente beszélni szoktam (ő 1-1.5 órával előbb kel, mint én), és ez őt tök jól elszórakoztatja. Letöltöttem egy appot, ami felveszi az éjjeli zajokat, és kiderült, hogy nem csak reggel beszélek, hanem kb. fél órás szünetekkel egész éjjel, csak akkor ő is aludt, és nem kelt föl rá.

Csak a mostani hét termése: Hétfőn nyammogtam, fánkot ettem, és kijelentettem, hogy nem adok belőle senkinek, mert ezt mama csak nekem sütötte.

Kedden a munkatársamnak (?) magyaráztam, hogy mostanra már 15 dossziét meg kellett volna csinálnunk, de még csak a negyediknél tartunk, és ez nagyon ciki, és nem érdekel, ha benn kell maradni szombaton is, azt akkor is megcsináljuk.

Szerdán az előző este tanult japán szavakat ragoztam, nagyon büszke vagyok magamra, mert helyesen. Utána gombapaprikást főztem és nokedlit szaggattam hozzá.

Csütörtökön nagyon nevettem (álmomban), mert egy ember szembe akart köpni egy másik embert, de visszafújta a szél a köpetet, így a köpködő ember magát köpte szembe (és igen, ezt az elmormogott szófoszlányokból raktam össze)

Ma éjjel sörözni voltam a haverokkal, valószínűleg nyár lehetett, mert győzködtem őket, hogy ússzuk át a Dunát.

Igazából tök vicces, meg ugyanúgy nem vagyok kipihent, ahogy eddig se voltam, de kb. két hete kezdődött. Már hat éve kolis vagyok, szóval biztos feltűnt volna valakinek, ha folyamatosan dumálok álmomban, de nem. És érdekel, hogy ennek mi lehet az oka? Ilyenkor mi történik?

2017. febr. 24. 16:00
 1/1 anonim ***** válasza:

#nolife

De komolyan. Meg kell tanulni szellemi testi érzelmi stb balanszot tartani. Koli arról szól, hogy széttanulják az emberek magukat, ilyenkor az agy szétdolgozza magát nappal és este is.

Mindig legyen időd társasággal berúgni, nem baj, ha gyökerekkel haverkodsz, lefekvés előtti futás sem árt.

Egy haverom álmában hangosan gondolkodva programozott, egy másik egész este csámcsogott. Jómagam egy időben annyit játszottam lol-ban egy karival, hogy egész este arról álmodtam hogyan szaggatok szét mindenkit lézerrel. A pozitívum, hogy k|_|rva jó lettem a karival, a rossz dolog, hogy amikor álmodsz, az idegrendszer nem tud regenerálódni.

vizsga időszakban nem para, hogy egész este tanulmánnyal álmodsz, de hosszú távon nem egészséges.

TLDR: sporttal tudod visszahozni az egyensúlyt.

2017. febr. 24. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!