Lapos lett a fenekem?
Figyelt kérdés
Anorexias voltam es koplalassal fogytam le.
Ez elott szep nagy formas fenekem volt,de a koplalassal mindent elrontottam es most lapos a fenekem.
Mar gyogyuloban vagyok es hizogatok,de a fenekmre semmi sem akar menni.
Esetleg lehetseges hogy majd ha egy kicsit tobbet felszedtem akkor a fenekemre ujra elkezdek hizni?
Nagyon elrontottam tudom.
Esetleg van itt olyan aki anorexias volt es olyan allapotara hizott vissza mint amilyen koplalas elott volt(tehat ugyan ugy nez ki)?
Egyaltalan lehetseges az hogy ugy fogok kinezni mint azelott? :/
2017. aug. 1. 13:55
1/5 anonim válasza:
Fog majd oda is menni ha hízol, de popsi torna is kell.
2/5 anonim válasza:
En is lefogytam es a seggem is lement, most kezd visszajonni egy kicsit, de pl en edzek ra es popi edzes utan eszek, mert ugy beepul
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez biztato!:)
2017. aug. 1. 14:29
4/5 anonim válasza:
nekem csak mellem nem volt, de amúgy fel lehet hízni. a fenékkel nekem akkor nem volt gondom. de amúgy genetikailag úgy vagy meghatározva, nem hiszem hogy változna, hacsak nem voltál annak idején nagyon fiatal
5/5 A kérdező kommentje:
Par honapja tortent akkor is, es most is 15 eves vagyok...
2017. aug. 1. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!