Hogyan hízzak meg? 25 éves srác vagyok 172cm és 50 kg.
Egyél kalóriagazdag ételeket pl. szalonnát, húsféléket, sóletet..., de azért ne feledkezz meg a főzelékekről, gyümölcsökről sem, mert a szervezetnek szüksége van a sokoldalú tápanygbevitelre.
Szerintem, ha nem érzed magad rosszul fizikailag a bőrödben emiatt, akkor ne akarj túlságosn erőltetve változtatni magadon(Ha elhízol, az már sokkal károsabb az egészségre és a kilókat elég nehéz leadni a későbbiekben)! Azt, hogy mások mit mondanak rólad ez miatt, azt engedd el a füled mellett! A sovány ember életkilátásai mindig jobbak, mint egy kövérebbnek!!! (Kevesebb az esélye a szív és érrendszeri betegségeknek, izületi problémáknak, mozgásszegénységnek stb.) Szerintem , ha kondizni, v. sportolni mennél akkor jársz a legjobban, mert biztos nem hízol el, de felszedsz pár kg izmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!