Mi az oka annak, hogyha valaki sokat (rengeteget) esszik és mégsem hízik?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, 185 cm és mellé 75kg, elég vékony testalkatom van és szó szerint egésznap eszek mindent össze-vissza (chips, nasi, süti, csoki, zsíros kaják, cola) és semmit sem hízok, de már nagyon régóta ilyen vagyok, mondjuk örülök neki:D semmi problémám nincs elvileg, megvizsgáltak minden olyannal kapcsolatban, ami okozhatná ezt. Szóval akkor?:D2017. júl. 22. 17:14
1/3 anonim válasza:
Ha annyit eszelh jol lakj es nem annyit h tele legyel akk nem fogsz hizni
2/3 anonim válasza:
vannak ilyen emberek akiknek olyan a testük, hogy az átlagnál jóval több energiát égetnek el.
3/3 anonim válasza:
Akkor fogadd el magad így.
Én is csomót eszek reggel, ebédre, vacsira, és sokszor éjszaka is, de így vagyok maximum 54 kiló a 169 centimhez.
Ha valamiért egy hónapig nem kelek fel éjjel enni, akkor lemegyek 50-re :D
Kellemetlen amúgy, de ez van., most épp 49 vagyok, és utálom.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!