Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Menzesz alatt szoktatok a...

Menzesz alatt szoktatok a barátnőiteknél, de leginkább a barátotoknál aludni?

Figyelt kérdés
Jövőhét elején aludnék először a barátoméknál, de hétvégén meg kellene jönnie, és most ezen kicsit parázok, hogy ez normális így /ő tudja, hogy meg lesz, nem zavarja/ menzeszes dolgokon ami engem érint mindig parázok...még barátnőknél sem alszok így szívesen, de az picivel másabb mégis..lehet fejben nem oké nálam valami..) kérlek normális válaszokat írjatok. 18/L

2017. júl. 13. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem egyik barátnőm se aggódott emiatt eljött elmondta hogy neki megvan vagy tudtam egyutt voltunk ő időközönként elintézte a dolgát és ennyi.
2017. júl. 13. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy ott alszok bárkinél menstruáció alatt, mint anélkül. Bedugok egy tampont, alá egy betétet, dupla bugyi, és kész. :D

20N

2017. júl. 13. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyenkor en is csak otthon szeretek aludni senki masnal nem, mert az ugy megis csak nyugodtabb. De nyugodtan ott aludhatsz nala mert nem lesz semmi baj
2017. júl. 13. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretek tampont használni, csak betétet, viszont néha az elcsúszik és összekenem az ágyat. :-/ Néha nem is jön ki a lepedőből a folt. Ez vendégségben kínos lenne, úgyhogy én nem szívesen alszom olyankor másoknál. Ráadásul a hangulatom, erőnlétem "se olyan" olyankor, nincs kedvem "barátkozni" se. Szóval olyankor én inkább otthon maradok, de ez nyilván egyéni dolog, nem azt akarom vele mondani, hogy általánosságban véve nem jó ötlet, hanem hogy én nem szeretek, a fent említett okok miatt.

26N

2017. júl. 13. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!