Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ha megvan erősen a...

Lányok! Ha megvan erősen a menzeszetek hogy alszotok ott a barátotoknál?

Figyelt kérdés
nekem nagyon eőrsen megvan most, de nemtudom hogy aludjak igy a barátomnál..mit rakjak be éjjelre h ne kelljen annyiszor wc-re futkározni?
2009. okt. 27. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

a) ne aludj nála

b) tampon+éjszakai betét

2009. okt. 27. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:
én mindig csak tampont használok, nem futkározok a wcre éjjelente és ottalszom a barátomnál.
2009. okt. 27. 12:37
 3/6 anonim ***** válasza:
én tampont használok és ha 1-2 napja van meg akkor is kibírja lefekvéstől reggelig.úgy 9től reggel 7ig.bár néa rakok be tisztasági betét is,de még soha nem volt h átáztam volna.
2009. okt. 27. 13:15
 4/6 anonim válasza:
Vannak ezek az extra méretű tamponok. Nekem is nagyon erős szokott lenni, és ezzel ki szoktam bírni reggelig. Ha raksz be betétet is, akkor ki vagy biztosítva. :)
2009. okt. 27. 17:52
 5/6 anonim válasza:
Ha annyira erős a vérzésed, akkor használj szuper /extra/ tampont. Én azt szoktam erős vérzésnél, és, ha nagyon erős, akkor legfeljebb éjszaka is kimegyek /vagy hajnalban/, és kicserélem, ha szükséges. Meg egy kapcsolatban felesleges titkolni ilyesmit..., nem is lehet, nincs szégyenkezni való rajta. De nem is muszáj szólnod a barátodnak, hogy "na, most cserélem a tampont"..., vagy ilyesmi, egyszerűen kimész, és tampont cserélsz vagy betétet /mondjuk a betétet én nem szeretem/.
2009. okt. 28. 17:39
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi :) nem szégyellem. előtte semmit nem szégyellek :D... amúgy egy normál tampont tettem be és egy betétet :D addigra már nemvolt olyan erős.köszi a válaszokat
2009. okt. 29. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!