Csajok! Mennyi idő telik el a két menzeszetek között?
Nekem kb 2-3 éve jött meg először. Egy idő után beállt úgy, hogy a "megjövés" után 28 nap telt el, hogy újra megjött. Most viszont a legutóbbinál 33 napot kellett várnom, és most is késik már napok óta. Nálatok hogy van ez?
17/L
ennyi idősen nekem is rendszertelen volt.aztán négy év fogamzásgátló és egy szülés után most 26-28napos ciklusaim vannak.ne aggódj idővel be fog állni neked is.javaslom a fogamzásgátló szedését,ha nincs ellene kifogásod.nekem még szedtem sose fájt a hasam menzesz alatt,kévés volt.meg már úgyis abban a korban vagy hogy védekezned kell :-)
24 éves anyuka
21 nap :-(((((
egy évben 1-2 alkalommal késik, 24-28 napra jön meg, akkor nagyon boldog vagyok
Első félévben összevissza volt.
Utána beállt 26-30naposra,szóval +/- 2-3 nappal tolódott el.Felvételikor nagyon sokat stresszeltem és 15 napot késett,akkor nagyon paráztam:(
Azóta nagyjából rendszeres.Általában 27-30 napra megjön,de a nyáron egyszer késett 9 napot.
15/L és 3 éve menstruálok.
én szedtem fogamzásgátlót, de kevesebb nem lett a menzeszem, sőt...
soha semmi bajom nem volt, nem fájt a hasam, meg semmi. 4 éve kezdtem el tablettát szedni. Sokkal sűrűbb lett a vér, és rendszeresen fájt a hasam. kb. 1 év után abba is hagytam, maradt az óvszer. A vérzésem visszaállt a régire, viszont alkalmanként fáj a hasam, derekam. Van akinél pozitívan befolyásolja menzeszt, valakinél negatívan, de olyan is van, akinél sehogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!