Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok! Mennyi idő telik el a...

Csajok! Mennyi idő telik el a két menzeszetek között?

Figyelt kérdés

Nekem kb 2-3 éve jött meg először. Egy idő után beállt úgy, hogy a "megjövés" után 28 nap telt el, hogy újra megjött. Most viszont a legutóbbinál 33 napot kellett várnom, és most is késik már napok óta. Nálatok hogy van ez?

17/L

2010. aug. 28. 09:30
 1/7 anonim ***** válasza:

ennyi idősen nekem is rendszertelen volt.aztán négy év fogamzásgátló és egy szülés után most 26-28napos ciklusaim vannak.ne aggódj idővel be fog állni neked is.javaslom a fogamzásgátló szedését,ha nincs ellene kifogásod.nekem még szedtem sose fájt a hasam menzesz alatt,kévés volt.meg már úgyis abban a korban vagy hogy védekezned kell :-)

24 éves anyuka

2010. aug. 28. 09:44
 2/7 anonim ***** válasza:

21 nap :-(((((

egy évben 1-2 alkalommal késik, 24-28 napra jön meg, akkor nagyon boldog vagyok

2010. aug. 28. 09:50
 3/7 anonim ***** válasza:
az előző: 25 L :-)
2010. aug. 28. 09:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Fél éve van barátom, de még nincs szükség védekezésre, mert még nem élünk szexuális életet, de mikor elkezdjük, akkor mindenképp a fogamzásgátló tabletta mellett szeretnék dönteni.:) Sok jót hallok róla, és nekem nagyon jól jönne, ha kevesebb lenne a vér a menstruációmnál, mert nagyon sok szokott lenni, és szinte mindig átázok, van, h 1 óra alatt átázok betéttel, tamponnal azért kicsit tovább bírja, de azt is 2-3 óránként minimum cserélni kell (az első 2 napon), pedig a legnagyobbat használom.:(
2010. aug. 28. 11:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Első félévben összevissza volt.

Utána beállt 26-30naposra,szóval +/- 2-3 nappal tolódott el.Felvételikor nagyon sokat stresszeltem és 15 napot késett,akkor nagyon paráztam:(

Azóta nagyjából rendszeres.Általában 27-30 napra megjön,de a nyáron egyszer késett 9 napot.

15/L és 3 éve menstruálok.

2010. aug. 28. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:

én szedtem fogamzásgátlót, de kevesebb nem lett a menzeszem, sőt...

soha semmi bajom nem volt, nem fájt a hasam, meg semmi. 4 éve kezdtem el tablettát szedni. Sokkal sűrűbb lett a vér, és rendszeresen fájt a hasam. kb. 1 év után abba is hagytam, maradt az óvszer. A vérzésem visszaállt a régire, viszont alkalmanként fáj a hasam, derekam. Van akinél pozitívan befolyásolja menzeszt, valakinél negatívan, de olyan is van, akinél sehogy...

2010. aug. 28. 19:38
 7/7 A kérdező kommentje:
aaj, pedig örültem, mert mindenkitől azthallom, h kevesebb a vérzés:( nekem a hasam eddig se fájt, max egy évben 2x görcsölt nagyon, am csak nagyonnéha szokott picit:) úgyh ebben szerencsés vagyok asszem, viszont nagyon sok a vér:S és ezt utálooom. remélem rajtam majd segít a fogzgátlótabletta
2010. aug. 29. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!