PCOS-tól kérdezem! Általában mennyi ideig tart a menzeszetek?
Köszi a választ!
Elég későn, két éve derült ki, hogy PCOS vagyok. Addig semelyik orvosnak sem tűnt fel, hogy szőrös az állam és a tokám, mellemen is van pár szál, köldök alatt, lefelé egy csíkban, vagyis a szokásos. Menzeszem soha nem volt normális. 15 évesen volt az első, és utánna teljesen változó, volt, hogy évekig nem volt semmi (ez az én hanyagságom!!!)!
Elkezdtem szedni a diane35-öt, Meforalt (Merkformin másik neve) amúgy is szedek mert cukros vagyok.
Aztán trombózisom lett, abba kellett hagyni a gyógyszer szedést, azóta húzódik az egész kezelés, mert műtéteim voltak, vannak(gerinc)!
Úgyhogy majd műtétet kell erre is csinálni, mert a trombózis hajlam miatt nem szedhetek fogamzásgátlót.
Nem egyszerű. Tegnap hívtak, csütörtökön műtenek, és ma reggel óta kétszer kell szúrni magam vérhigítóval! Szerda a 9. nap lenne, hogy megvan, de nagyon bízom benne, hogy elmúlik! :-(
Nekem azt mondta a doki, hogy a diane azért kell, hogy rendszeres legyen a havim, és a szőrnövekedést is megszűnteti, de sajna addig nem tudtam szedni,hogy megtapasztaljam.
Sok sikert! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!