Nagyon szeretem ha esik az eső. Ez tényleg elmebeteges?
Az idegbeteg meg az elmebeteg között hatalmas a különbség.
Hogy mi számít normálisnak, az relatív, de tudd, hogy ezzel nem vagy egyedül, sőt. Az esőt, vihart, szélvihart NAGYON SOKAN imádják. Az esőmániának még tudományos elnevezése is van, de az most nem jut eszembe.
Az eső illata, az esőcseppek kopogása, a bőrig ázás, ezek nagyon sok embert vonzanak. Én is imádom és csak a saját baráti körömből tudok még legalább 3 embert, akik szintén.
A vihar is gyönyörű tud lenni, a felhők, az ég színei, a villámlások, a dörgések... ezekért is rengeteg ember odavan, sok természetfotós kifejezetten a villámokra specializálódik.
A természet ereje könnyen lenyűgözi az erre fogékony embereket.
A cigitől sem leszel elmebeteg, bár én csak akkor gyújtok rá szakadó esőben, ha végképp nincs más lehetőség, merthogy elázik a cigim... :D
Amit nem értek nálad teljesen, az a fülhallgatós zenehallgatás. Imádod a vihart meg az esőt, de nem akarod hallani a hangját? Vagy neked csak a bőrig ázás ennyire vonzó, és közben jól esik depizni a zenéidre?
Amennyiben nincsenek furcsa gondolataid közben, mint pl. más emberek legyilkolása, akkor ez nem gond, de azért óvatosan. Ha bedugott füllel, szakadó esőben sétálgatsz, főleg este, akkor még bajod is eshet.
+ Ne szívj el egy nap egy doboz cigit, csak mert épp reggeltől esik az eső.
Nem az.
Én is imádnám, ha most esne, és lehűlne a levegő. :)
A villámcsapás viszont nem kifejezetten egészséges.
Amúgy én is örülök neki, de csak ha nyár van és éppen dolgozom az irodában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!