Hany napig kell itthon maradjak körömbenövési műtét után?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 13:34
11/12 anonim válasza:
ne ülj fel az előző reklámozónak...simán kinyeseted, hagyod szépen kinőni a sarkát, aztán beng meg van oldva! :)
12/12 anonim válasza:
Hát tudod, ha ha a köröm belenő a húsba és a területe gyulladt és gennyes, már az is fáj, ha zoknit kell ráhúzni vagy este a takaród hozzáér!! Nem tudom, hogy milyen szakismerettel rendelkezel, de 1. pont a "jól kinyesed" mozdulatok miatt nő majd be a köröm; 2. ott a körömredőhöz a fájadalom miatt hozzá sem tudsz nyúlni, nem hogy azt úgy félrehúzni, hogy tökéletesen kivágd a körömsakot. Én nem reklámozok senkit és semmit, csak próbálom megosztani másokkal a tapasztalataimat, mert sajnos tudom, hogy ez egy mennyire fájadalmas állapot. Innentől kezdve, el lehet ezen is (csupán mint lehetőségen) gondolkozi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!