Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van egy 4 és egy 21 hós...

Van egy 4 és egy 21 hós gyerekem. Két hónapja kb nagyon levert vagyok, sírós, energiám nincs semmire, folyton csak aludnék, a hajam hullik, nagyon szédülök. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Vérvételen minden rendben van. Egy csillagom sincs. Ha felkelek máris álmos vagyok,pedig többségében jól alszanak a gyerekek. Sokat kávézom, vitamint nem szedek, rendszertelenül eszek, nem reggelizem mert folyamatosan csak rohanok a munkámmal aminek úgy érzem nincs látszatja. Alig van energiám főzni, nincs kedvem emberekkel beszélgetni,folyton csak aludnék. A gyerekeket amúgy maximálisan el tudom látni, csak mitől vagyok ilyen fáradékony, rossz hangulatú?
2017. júl. 5. 13:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Ne csodálkozz, ha nincs energiád, ha nem eszel rendszeresen.

Több mozgásra lenne szükséged, és próbálj kevesebbet aludni. Attól vagy állandóan álmos, hogy sokat alszol.

2017. júl. 5. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!