Folyton fáj a fejem meg a hasam, hullik a hajam és szédülök. Mire utal?
Voltam vérvételen... majdnem összeestem utána. (Anyám elintézte hogy ne a korházba legyen, mert attól kis korom óta rettegek... így a patikába, a munkahelyén volt a laborban. Majdnem összeestem, körbe ugráltak meg minden. Fehér arc kék száj ilyenek)
Elötte is néha néha (annyira nem gyakran mint most) fájt a fejem meg szédültem. De mostanába nagyon (kedden történt, azaz lassan 5 napja) mi lehet a probléma? Amugy a hajhullás miatt vettek vért
Mennyire hullik a hajad? Mert napi 100 szál kihullik mindenkinek. A fejfájás lehet attól hogy keveset iszol vagy alszol, stresszelsz vagy esetleg magas a vérnyomásod. A vérvétel után énis gyakran elájulok :/ azt mondták mindig hogy nem ittam előtte eleget.
Én most a legegyszerűbb lehetőségeket írtam le, de ezeket okozhatja még pár dolog. Ha aggaszt nagyon akkor menj el orvoshoz és mutasd meg a vérvétel eredményét
Köszönöm a válaszoat!
Amúgy, az édességtől legtöbbször már hányhatnékom van. Vérnyomásom is alacsony. Mindneki vérszegénységre utal... hétfőn az eredményekkel megyek a dokihoz (mert még az eredményeket se kaptam beg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!