Fáj a gerincem de nagyon?! . 😁
48 évesen nem hinném, hogy fiatalabb válaszoló volnék. :)
Bejelentkeztem reumaológiára, mert kb. ugyanott fájt a gerinccsigolyám, mint a kérdezőnek, kaptam UH-s kezelést, gyógytornát, 10-10-t, meg ugye Mydetont, injekciót, semmi nem használt. Elküldtek MRI-re, kiderült, kiszakadt gerincsérvem van, műteni kellett.
Csak azért írom, mindenki vigyázzon magára, mert aki arra hajlamos, vagy olyan munkát végez, fokozottan esélyes a gerincsérvre. Ezért írtam a kérdezőnek, hogy annyira ne nevetgéljen (bár utólag válaszolt, hogy most kb. kínjában), mert nagy baj is lehet belőle. Bal lábam a műtét óta is folyamatosan zsibbad, itthon lábadozok, nem igazán javulok. Pedig már festéses MRI-n is voltam a műtét óta.
Kérdező! Vigyázz magadra! Jobbulást! :)
Előző vagyok. Remélem, te már jobban vagy! :) Jelzem még, hogy ez a gondom egész fiatal koromban elkezdődött, de valahogy mindig megúsztam. Volt olyan kb. 20 évesen, hogy szó szerint lépni sem bírtam.
Tényleg csak a jószándék vezérel, vigyázz magadra! Ezek szerint hajlamos vagy a gerincbántalmakra!
nem én autistáztam, de veled tényleg komoly bajok vannak, ha ennyire nehezen viseled a kritikát és mint írtam, ha beteg vagy akkor te kérj segítséget, ne a hülyeséget osztogasd.
nem 48 éveseknek való a net
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!