Ha fáj a hasam jobb oldala, akkor mindenféleképp vakbélgyulladást jelent?
Kb fél órája elkezdett fájni a hasam jobb oldala.. egyből levettem a nadrágom , mert csak fájt.. utána az alsót is kicseréltem, hátha az szorít annyira... enyhült , de nem véglegesen.. megmértem a lázam, és kereken 36 volt..
Itthon vagyok betegen, ami hasfájás és miegymás miatt, de most csak a jobb oldalt fájdult meg..
Nem t'om lényeges e, de 16/f vagyok
Ha tudna vki vmit mondani, ami még használható is, megköszönném..
Szerintem az kő lesz.
Igyál sok-sok folyadékot (lehetőleg teát) az kihajtja.
Nem t'om!
De tegnap megint elkezdett fájni, szal most tényleg elmegyek a dokihoz... =S
Remélem nincs semmi...
Még negyedikén elmentem az orvoshoz.. azt mondta, h. vmi gombás akármi van a belembe, adott gyógyszert, stb..
vasárnap vissza mentem a koleszba.. (muszáj volt..utolsó hét,kiköltözés, stb.)
Néha fájt, de annyira nem.. most megint fáj..
Mennyek megint orvoshoz? Ha igen akkor kérjek hasi ultrahangot? Az megmutatja? Vagy vmi vérvétel ami kimutatja tutira a dolgot?
Vagy csak simán stressz vagy vmi más miatt lehetséges?
Még nem mértem a lázam..
ha valaki tud, akkor segítsen már, tökre parázok, és rohadtul nincs kedvem a kórházba kikötni..
Menj el orvoshoz. Tapogatással szokták megállapítani többek közt. Ha befeszül, az a vakbélgyulladás tipikus tünete.
Ultrahang szerintem nem mutatja ki.
Székleted rendben van? Nekem volt, hogy összevissza szurkált a hasam, aztán kiderült hogy vagy 3-4 napja nem volt székletem és azért.
Ja, most nézem hogy már voltál párszor...
Hát nem tudom. Imádom, amikor az orvosok találgatnak...
Egy vérvétel sztem nem ártana. És az ultrahang se hülyeség a kő miatt.
Amúgy bocs, de nem olvastam el minden előzményt - megyek aludni.
Nem biztos, hogy vakbélgyulladás, mert annak számos más tünete is van: a jobb oldali hasfájdalom kisugárzik a köldökbe, gyomorba, hányinger, hányás, hideg verítékezés, szapora pulzus és légzés, valamint hasmenés kísérheti, valamint magas láz is jellemző. Nem lehet, hogy túl sokat/zsírosat/fűszereset ettél?
25L
Hát nemtom..
Szénhidrát mentes napokat írt ki, azt azért nehéz volt betartani (koleszba) , de pl kevés kenyeret ettem, ill, ha nem volt muszáj akkor nem ettem.. (mert azt mondta, h. úgy hamarabb elmúlik,mert az "táplálja" vagy mi a franc..)
Hát, nem ettem sokat olyankor, amikor előjött..
Se zsírosat, se fűszereset...
szombaton még ittam is..akkor kajáltam is sokat, közbe rohangáltam.. stb. utána disco is volt..és nem volt semmi, majd csak tegnap...
na majd elmegyek, ha nem múlik..
(most egész jól vagyok...rem. maradok is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!