Ha fáj a hasam jobb oldala, akkor mindenféleképp vakbélgyulladást jelent?
Kb fél órája elkezdett fájni a hasam jobb oldala.. egyből levettem a nadrágom , mert csak fájt.. utána az alsót is kicseréltem, hátha az szorít annyira... enyhült , de nem véglegesen.. megmértem a lázam, és kereken 36 volt..
Itthon vagyok betegen, ami hasfájás és miegymás miatt, de most csak a jobb oldalt fájdult meg..
Nem t'om lényeges e, de 16/f vagyok
Ha tudna vki vmit mondani, ami még használható is, megköszönném..
Nekem is ilyesmi gondom volt pár éve, nekemis a hasam jobboldala fájt, de annyira, hogy már-már sírtam a fájdalomtól. Aztán elmentünk dokihoz, megtapogatt a hasam, voltam ultrahangon, nem találtak semmit, tehát nem vakbélgyulladásom volt. Aztán pár hét múlva újra fájt, de nemsokkal utána (1-2 nap múlva) elkezdett fájni a vesém. És ekkor derült ki, hogy vesekövem van, csak a fájdalom átsugárzott a hasamba. 1 hétig voltam bent a korházba, görcsoldón éltem, rengeteg folyadékot megitattak velem. Mióta kijöttem (2002-ben volt ez) azóta csak egyszer fájt megint a vesém, de azt sikerült kikezelnem itthon.
Ha holnap is fáj, szerintem menj el dokihoz, jobb az azért, ha megvizsgál!
Nekem szerencsére annyira nem fáj, csak aggaszt..
Lehet csak túl reagálom, vagy nemtom, de kiskoromban voltam már bent vakbél gyanúval.. akkor nem volt semmi...
Ja és köszönöm a választ!
Írhattok még! Legalább is jó lenne...
SZIA!
LEHET EGYSZERŰ BÉLGYULLADÁS IS, TAVALY DECEMBERBEN ÉN IS VAKBÉLGYANÚVAL KERÜLTEM ÜGYELETRE, DE NEM AZ VOLT. NEKEM IS HOL ELŐJÖTT, HOL NEM. ESETLEG BESZORULHAT A LEVEGŐ IS ÉS EZ FESZÍTI A BELEKET, NÁLAM EZ VOLT ÉS MIVEL RENDSZRES PROBLÉMA LETT GASZTROENEROLÓGUSHOZ MENTEM VELE. EZ AZ EMÉSZTŐRENDSZERI PROBLÉMÁKKAL FOGLALKOZÓ ORVOSI ÁGAZAT. PRÓBÁLD VÉGIG GONDOLNI MIT ETTÉL AMIKOR EZ A PANASZ ELŐJÖTT ILL. A SZÉKLETED RENDBEN VAN -E? PRÓBÁLJ ILYENKOR ESETLEG EMÉSZTÉST ELŐSEGÍTŐ GYÓGYTEÁT INNI. EZENKÍVÜL MÉG SOK MINDENTŐL LEHET. SORBAN KI KELL ZÁRNI AZ OKOKAT, PERSZE CSAK AKKOR HA EZ RENDSZERES.
Hát nemtom, lehet nekem is ez van...
Ha holnap is fog fájni akkor muszáj lesz dokihoz menni..=S
Na "mind1"..
Kösz a választ..!
Nekem is van amikor fáj, van amikor nem..
Orvoshoz nem szivesen mennék...=S
Aggódni csak azért aggódok, mert ha az, elég komoly szövődményei lehetnek egy idő után ... :|
Nincs vmi, amivel kilehetne deríteni itthon? Akármi..
Ja és attól esetleg lehet a fájdalom, h. nem eszek rendesen?
Tegnap is du. 2 fele keltem, és nem egyből ettem , hanem kicsit később.. (most gondolkoztam el, és ez jutott eszembe..)
Tegnap eléggé szoros volt, de ahogy elkezdett fájni lecseréltem mindent..
Hát, tegnap, ahogy felkeltem, jöttem gép elé..
A fűszeresre, meg hát.. nem ettem annyira fűszeres ételt, h. vmit is okozhasson..
De sztem az, h. nem ettem rendesen...
Meg eleve nem volt nagyon étvágyam? hétvégén se volt [fáj a hasam,és hányingerem volt, ill. fájt a fejem is (és h. teljes legyen, nehezen nyeltem.. tudom ez nem tartozik ide..], ezért elmentem dokihoz..(meghallgatta a hasam)és vmi olyasmit mondott, h. vmi vírus.. írt fel gyógyszert aszt' csá..
ma sincs annyira sok étvágyam..(de több van, mint pl vasárnap.).. csak nemtom h. a betegség miatt-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!