En mennyire szamitok drogosnak 1 10es skalan ha minden nap 2-3 jointot elszivok es neha spurizok is?
Figyelt kérdés
en nem tartom magamat annak,ha valaki kerdezne fuvesnek tartom magam,de drogosnak nem,pedig nagyon lehet h annak szamitok.ti annak neveznetek?2017. jún. 24. 23:06
1/7 anonim válasza:
Igen, a fű definíció szerint drog, aki napi szinten használja, az drogos. Pont.
Ettől még nem vagy rossz ember, csak drogos.
2/7 anonim válasza:
Biztos amolyan élmunkás típus vagy te is..
Napi 2-3 egyelőre,aztán lesz az még több is,már elindultál a lejtőn.
3/7 A kérdező kommentje:
elmunkas? az mit jelent? egyebkent nem.en tavaly nyaron 7-11 jointot szivtam napi szinten el.csak elkoltoztunk arol a kornyekrol es visza vettem.es rajottem azota h nem jo annyit elszivni.
2017. jún. 24. 23:29
4/7 A kérdező kommentje:
1. ugyanezen a velemenyen vagyok egyebkent 100%kig.a fu az drog ha ugy vesszuk.csak en nem szeretem ugy venni mert az emberek elso gondolata a drogrol a barna v a feher szokott lenni.a zoldet en max kabitoszernek szeretem nevezni,de leginkabb csak gyogynovenynek
2017. jún. 24. 23:30
5/7 anonim válasza:
Minden füves gyogynövénynek veszi, ettöl az még kábszer, ami drog. A napi szintü szivás, plusz spuri az már drogozás.
Szétba@a az agyad, a pszichéd. Ha csak egy napig nem csinálod, már kattansz, uh drogos vagy.
10/10
6/7 A kérdező kommentje:
igyvan utolso egy napig nincs fu mar kattogok.nem alszok.baker tenyleg drogos vagyok :/ nahh mind1 :))))
2017. jún. 25. 17:21
7/7 anonim válasza:
azért a 10/10 túlzás, de elég magas pontszámot érsz :)
A mariska nem okoz olyan durva függőséget, mint egyes ópiátok, amik full átkattintják az agyad, hogy csak a kábszi legyen.
Nemrég írtam egy releváns blogposztot: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!