Drogosnak számítok? (bővebben lent)
14 éves voltam amikor elkezdtem füvezni. Imádtam, minden egyes nap örültem és vártam a következő pénteket amikor beálltunk a haverokkal. Szóval hónapokb hetek lettek, aztán már hetente többször is szívtam. Aztán jött a nevetőgáz, hasis, herbál, de ezeket nem csináltam rendszeresen. Aztán kipróbáltam a Ritalint, (metilfenidátot), hogy segítsen a tanulásban. Hetente egyszer minimum Xanaxozok (általában hT tabletta azon a bizonyos estéy) A múlt hónapban csináltam LSD-t és ecstasyt is, az utóbbit azóta mégegyszer, és egy hete kipróbáltam a kokaint egy bulin. Azóta ezt is csináltam még egyszer, viszont most már páran megszólítottak, hogy nagy változást vettek észre rajtam ahogy én is magamon. Drogosnak hisznek amit nem bírok elviselni,
. Ettől a mennyiségtől amit most itt felsoroltam, drogosnak tűnök. Vagy ez még normális? Nem akarom elrontani az életem...
Ez már nem normális.Nem akarod elrontani az életed?Pedig már kezdesz ott járni (a "lépcső" legalján vagy).
Ismerősöm is így kezdte(fű,herbál,speed,extasy,ketamin,xanax meg ki tudja mit nyomott).A barátaival megszakította a kapcsolatot,édesanyját párszor megverte stb.Aztán 1x megpróbált öngyilkos lenni,végül sikerült leállnia és most "normális" életet él NYUGTATÓKKAL(pánikrohamok gyötrik).
Megéri?
Ha a felsorolásodban csak a fű, hasis és az lsd szerepelne azt mondanám élhetsz teljes életet, én 25 éve használom mindhármat, füvet/hasist heti szinten, lsd-t kb fél évente egyszer... bár a mai bélyegek már szánalmasak...
De mivel erősen addiktív szereket is felsoroltál, igen drogos vagy... amúgy magamat is annak tartom, de semmi elítélni valót nem látok benne, ha a tiéd a kontroll nem pedig a szeré... mondjuk ez ritka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!