Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg kövérnek számítok? :O

Tényleg kövérnek számítok? :O

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok 164 cm és 63 kiló.Nyilván tudom magamról,hogy nem egy szupermodel alkat vagyok.Viszont hozzátenném hogy cukorbeteg és sajnosa z éheztetés nem megoldható.Sportolok is rendszeresen.Mégse latszik valtozas csokit sem eszem talan nagyon néha egy kis kockát.Szóval undoritónak tartjátok?
2015. máj. 16. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Cm és kg alapjàn biztosan nem vagy kövér. Főleg ha sportolsz is :-)
2015. máj. 16. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Undorító a franczokat, felejtsd el az ilyen gondolatokat...

Én 163/64 vagyok most, mondjuk fogytam vagy 20 kilót, anno kövér voltam (nem undorító, az más dolog), most sem karcsú, de kövérnek már nehéz lenni ilyen számokkal :) Sokan nem értik, miért akarok fogyni, ruhában ez OK, meztelenül nem, mert nem oszlik el egyenletesen. Akinek azt teszi, az remekül is kinézhet ilyen számokkal, akkor is, ha egyáltalán nem izmos.

A cukorbetegség baj, de az nem, hogy nem éheztetheted magad. Az senkinek sem megoldás, fogyni nem úgy kell.

Az étrendeden valószínűleg lehetne javítani, ez szinte mindenkire igaz, de ennyi. A kis csoki sem vész (s ha az lenne, az is a betegséged miatt lenne, nem a fölösleged miatt).

2015. máj. 16. 21:27
 3/4 A kérdező kommentje:
fú hát köszönöm :) de amugy én nem azért lettem cukros mert köver voltam,pont hogy 154 cm voltam es 36 kiló ez ugye a cukor miatt.És csak azért zavar mert én mindig vékony alkat voltam (az nm a cukor miatt)de köszönöm :)
2015. máj. 16. 21:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem számítasz kövérnek :) És nem tartjuk undorítónak, nyugi :)
2015. máj. 17. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!