Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha elszívok egy füves cigit,...

Ha elszívok egy füves cigit, lehet bajom?

Figyelt kérdés
Egyetlen alkalom. Többre nem lenne lehetőségem. Nagyon a padlón vagyok. Lehet hogy nem is kéne?

2016. ápr. 12. 18:45
 1/7 anonim válasza:
14%

Ha padlón vagy nem biztos hogy az lenne a legjobb megoldás.

Viszont nem okítani akarlak ... A kérdésedre válaszolva ha nagyon akarod akkor csináld, de egy olyan személlyel akire az életedet is rábíznád, mert konkrétan ezt teszed...

Arról meg nem zengek regényeket, hogy mi van ha az első után rászoksz ^-^

Azért jó lenne ha még kétszer átgondolnád

2016. ápr. 12. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
Amellet, hogy drog, és ne tedd, stb stb stb, ha padlón vagy, a fűtől valószínúleg még rosszabbul leszel. Inkább idd le magad, ez komoly.
2016. ápr. 12. 18:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Hiába ittam le magam. Ugyanúgy sz*rul vagyok. Olyannyira részeg voltam, hogy semmire sem emlékeztem. A magányon mennyi idő alatt lehet túltenni magamat? Nincs a közelemben egyetlen olyan ember sem, akiben megbízom és beszélhetek vele teljesen komolyan. Az egyetlen erre alkalmas ember kb. 6-7 órára van tőlem.
2016. ápr. 12. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:
43%
Figyelj, én ismerek egy két embert aki ugyan ugy volt vele mint te. Szar volt valami, csak egyszer kipróbálja. Na most azota rászokott a fűre, de azon kivul durvább drogokat is fogyaszt. En nem ajánlom ilyen lelki állapotban a fű használatát. Gondold at inkabb, miert vagy ott ahol vagy, es mit tudsz tenni annak érdekében, hogy jobb legyen. Ráadásul ilyen állapotban olyan ra tudsz "flesselni" a rossz dolgokra, konkretan halál félelmes lesz, es lehet hülyeséget csinálsz. Ne tedd igy
2016. ápr. 12. 19:06
 5/7 A kérdező kommentje:

Oké, köszi a válaszokat.

Nem csinálok hülyeséget, már lenyugodtam. Csak egy pillanatra nagyon kiakadtam.

2016. ápr. 12. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
A fű barátokat szerez
2016. máj. 4. 14:22
 7/7 SzűcsGergely99 válasza:
71%

Első után meghalsz? Rászoksz?? XDD

Ne nevettessetek már! Szerintem életetekben egyszer nem teptetek be és nem is láttátok füvet. Sőt még nem is szagoltatok..

Tesó ha be akarsz tépni tedd nyugodtan nem hogy egytől hanem 10000 től sem lesz semmi bajod..:) és hamarabb meg fogsz halni a cigitől meg a piától mint a fűtől mert ez egészségesebb..és ezt nem én találom ki hanem ez kőkemény statisztika csak az a baj az emberekkel hogy sokan keverik a szintetikus drogokkal mert arra tényleg rá lehet szokni és tényleg belehalhatsz..de könyörgöm ez egy növény ami kinő a földből...:) és nem csak akkor kell betepni ha rossz kedved van ezt bármikor! Csak arra vigyázz,ha veszel Nehogy valami olcsó szart kapj mondjuk 800 forintért mert az valami bio szar és az már szintetikus a többi droghoz hasonlóan! Az eredeti fű 2500/ gramm átlagáron fut! Remélem tudtam segíteni.:)

((ha olyan káros lenne akkor nem legalizálnák egyre több országban,és nem lenne tüntetés a legalizációért))

2016. máj. 14. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!