Szerintetek ha hétvégente elszívok 1pakk füves cigit attól függő leszek? Tehát ártani fog?
Tényleg elég zavartnak tűnsz már most is.
Tartok tőle, hogy már most függő vagy. Hiszen állandóan erre keringenek a gondolataid.
Szerinted?
Abból, amit leírtál, látszik, hogy nem nagyon vagy a magad ura. Én a helyedben menekülnék erről a helyről. De neked ugye vissza kell menned... vissza AKARSZ menni, nem?
Akkor lesz véged, amikor visszamész oda.
"nemvayok a magam ura.. de ameddig nemszívok minden nap és nem vagyok "K.O." addig nincs baj nem?"
Mondd, te teljesen hülye vagy?
Ha rohansz egy szakadék felé, de még éppen nem estél bele - akkor ugye még nincs baj? A fenét nincs... 5 másodperc múlva beleesel. Megállni meg nem fogsz!
Megállhatnál, persze... de most véletlenül éppen nem akarsz megállni.
Ezt jelenti az, hogy nem vagy a magad ura.
Már most függő vagy, csak még nem rohadtál szét. De már nemsokára az is jön majd.
És megnyugtatlak: akkor már nem lesz elég az a szer, amit most ingyen meg tudsz szerezni. Akkor már fizetned kell majd érte.
Mondtam: MINDEN ERŐDDEL MENEKÜLNI INNEN! AZ ÉLETBEN SOHA MÉG A KÖZELÜKBE SE MENJÉL!!! MÉG CSAK NE IS GONDOLJ RÁJUK, HA KEDVES AZ ÉLETED!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!