Mennyire vegyem komolyan a magas pulzusszámot? Érdemes ma elmennem a háziorvoshoz?
Rendszeresen figyeld a pulzusodat hosszú távon!
Sok minden okozza a magas pulzust, több betegség.
Ha étkezések után észleled a magas pulzust, akkor ezt inzulin rezisztencia okozhatja.
13 éves koromban gyakran visszatért a magas pulzus és szédültem is. Néha szívritmus zavarom is volt.
A buta orvosok kétszer vizsgáltak a kardiológián, de csak ott, mert nem jutott eszükbe, hogy nem a szívem beteg, hanem valami más okozza a tüneteket.
Végül felírtak egy szívgyógyszert, ami csökkenti a pulzust!
A gyógyszertől teljesen lelassultam, folyton szédültem a pulzusom pedig lement 45-re!
Hiába panaszkodtam, évekig kényszerítettek, hogy szedjem ezt a gyógyszert. A tanulmányi eredményeimet is befolyásolta, mert nem tudtam rendesen koncentrálni!
Szóval, az idióta orvosok sokat ártottak nekem.
Most már tudom, hogy mi okozta a tüneteket: a pajzsmirigy túlműködése!
Én azt javasolom, hogy figyeld a pulzusodat hosszú távon, és ha gyakran zaklatottan dobog a szíved, gondold át, hogy ez étkezés után van-e.
Ha nem, akkor nézesd meg (akár magánlaborban) a TSH értéket, ebből kiderül, hogy a pajzsmirigyed rendesen működik-e.
És, hogy megnyugtassalak, vírus fertőzésnél (influenza) is gyakran előfordul, ez miatt pedig nem kell aggódni, mert elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!