Mi okozhat magas pulzusszámot? Általában még nyugalmi állapotban is magas, miközben a vérnyomásom tökéletes. Az előbb mértem, a vérnyomásom: 116/76, ami teljesen jó érték, viszont a pulzusom 96.
...ami szerintem sok, hiszen a normál érték kb.60-80 között van.Ráadásul össze-vissza kalimpál a szívem. Eddig nem volt ilyen probléma, bár mostanában a meló miatt sokat stresszelek. Minden választ köszönök!
26L
Hasonlóan jártam mint te, csak annyi volt, hogy elkezdet szúrni a szíve körül, meg gyorsan vert. Elmentem orvoshoz, elküldtek kardiológiára.Ekg, 24 órás ekg, szívultrahang, aztán nem találtak kórosat. elvileg stressz, cigaretta nagyon meg tudja tuningolni a szívet.
Kaptam gyógyszert, amit fél évig kell szednem...úgy érzem jobb.
Köszönöm a választ!
Pár hónapja 4 órásból 8 órás lettem a munkahelyemen, több a feladatom és ezért görcsös vagyok néha. Dohányzom is, már 18 éves korom óta, de eddig semmilyen problémát nem okozott.
"Dohányzom is, már 18 éves korom óta, de eddig semmilyen problémát nem okozott."
No, ez az, ami nem igaz. Hogy valójában mit okozott, azt idejekorán meg fogod tudni. Itt van mindjárt a kérdésed: indokolatlanul magas pulzus. Ez már jel. A többi eztán jön. Majd kérdezz...
Utolsó, köszönöm Neked is a választ!
Valóban nem jó, hogy cigizek, de nem sokat szívok: naponta 2-3 szálat. Persze ez sem jó, tudom én...közben e-mailt váltottam egy orvos ismerősömmel, aki szerint inkább idegi alapon van a dolog. Elég görcsölős, izgulós vagyok és voltam pánikbeteg is, két évig. Azóta van ez velem, amióta 8 órás lettem, előtte minden teljesen okés volt.
Mindenkit felpontoztam!
Utolsó, ez durva. :S
És mi lett a vége? Kaptál valami gyógyszert vagy megoldottad a kiváltó okot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!