Nem tudok idegen helyen székelni?
Legyen szó egy osztálykirándulásról, vagy csak egy sima 2 napnál hosszabb bármilyen programról, amin ott van az osztály/suli, nem tudok kakilni. Ezért sem szeretek táborokba, ilyen helyekre járni, nekem mindig nehézséget okoz, hogy a belem mindig tekereg, fáj.
Eddig azt hittem, hogy a szénsavas italoktól/csipszektől van, hát most már nem iszok, eszek ilyeneket mégis olyan rohadt módon fáj a belem, hogy az nem igaz.
Mindig megpróbálok elmenni nagyvécére, de feszélyezve érzem magam, hogy sosem tudok egyedül lenni, nincs egy szabad perc, hogy egyedül menjek wc-re.
Ráadásul egy tábori wc nem túl luxus, nem szeretek ráülni, nincs meg az a hangulat, hogy biztonságban vagyok?! (Tudom, hogy elég hülyén hangzik)
Tehát mindig marad a béltekergés, a fájdalom, amit a visszatartott szelek okoznak.
Mit csináljak, hogy ez megváltozzon? Nem volt mindig így, kb 2-3 éve alakult ez ki, a béltekergés, de wc-re már korábban sem szerettem idegen helyre járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!