Ez alkoholizmus?
Nem. Azért kívánod a vodkát, mert a "hatása" jól eset. Lefogadom, hogy az ízét nem érezted. Mert, hogy nincs. Az alkoholizmus az az, ha a kalóriaértéked több, mint felét tölti ki (például neked 1600 és 800-nál többet), illetve a szociális kapcsolataidat is veszélyezteti, ennek ellenében nem veszed észre. Ez nem az.
Most teljesen jó szándékból javasolnék neked valamit. Látom, hogy fiatal vagy. Szerintem hagyjad a töményet. Nem azért, hogy lemondassalak az alkoholról téged, de nem jó dolog egy fiatalnak. Nem mintha védeném ezt a rendszert, de az a 18-as korhatár sem véletlen. Azért azt nem nehéz kivárni. Akkor majd érettségin pezsgőt bontotok és isztok pár pohárral. Lesz elég felelősség tudatod, és majd isztok együtt. Én ezt úgy hiszem, hogy csak a nagyfiú beszél belőled, mert a vodka nem tesz egy alkalommal olyat, hogy de kívánnám másnapra. Ami ráadásul olyan tömény, hogy még én sem bírom napi szinten 42 évesen.
Az alkohol kívánása elvonási tünet, valószínűleg az előző napi fogyasztás eredménye.
#2: Egyrészt honnan veszed, mennyi idős a kérdező?
Másrészt honnan veszed, hogy először ivott alkoholt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!