Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alkoholizmus és párkapcsolat?

Alkoholizmus és párkapcsolat?

Figyelt kérdés
A párom eléggé szereti az italt. Szerintem alkoholista, de nem vallja be. Napi 6-12 sör is bemegy, de nem szokott részeg lenni olyan gyakran. Viszont ha iszik (felesek) akkor elég részeg ami engem zavar. Hogy tudnék segíteni neki? Szeretném ha abba hagyná az ivaszatot.
2017. márc. 17. 05:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez bizony kemény alkoholizmus. Ha csak itt utána olvasol, de nyilván vannak ettől jobb irások . Ha ő nem akarja abba hagyni, nem tudsz mit tenni. Még most birja a szervezete, nem tette annyira tönkre, de nem is sok idő mikor teljesen tönkre megy . Neki ha most nem jelent semmit a család , később még úgyse fogja értékelni. Az anyagiakról meg jobb nem is tudnod, mindent elfog inni. De dolgozni egyre kevesebbet, végül semmit se fog. Ez iszonyú sok pénz. Bár pontosan nem tudom mennyibe kerül egy sör , de sok. Szorozd össze egy évre .
2017. márc. 17. 05:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Te nem tudsz neki segíteni, ha ő nem akar tenni ellene. Gyakorlatilag a bőr alá beültetett gyógyszer az egyetlen, ami segíthet megakadályozni, hogy alkoholt igyon (mert akkor nagyon rosszul lesz). Magadon és a leendő gyerekeiden viszont segíthetsz azzal, ha nem vele éled le az életed.
2017. márc. 17. 06:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Már sok alkoholistát láttam, dem még egy sem vallotta be, hogy az lenne. A leszokáshoz pedig az esély nulla. Erről is van jócskán tapasztalatom.

Az a probléma, hogy a nő azt hiszi, hogy a férfi a házasság után megváltozzik. Téved.

(Ugyanez van a férfinál is: azt hiszi, hogy a nő nem változik meg. Ő is téved.)

2017. márc. 17. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!