Depressziós vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Néha előjön,de akkor nagyon rosszul vagyok,mint például most is.Nem érdekel semmi,nem okoz semmi örömet,legszivesebben állandóan csak a net előtt ülnék,vagy aludnék.Aztán ez elmúlik,élem az életem,és akkor megint előjön.Múlt héten még olyan feldobott voltam,vártam a nyarat,tele tervekkel,most meg inkább meghalnék:(Ráadásul sorozat függő is vagyok,nagyon bele élem magam,és ha valami rossz történik benne,én is rosszul érzem magam.Nincsenek céljaim,barátaim is alig,nincs kedvem élni:(
Mit csináljak?Annyira rossz így.
16/L
2010. máj. 18. 21:27
1/3 anonim válasza:
Elsősorban ne sorold magad depressziósnak. Ha elhiszed, hogy az vagy, csak ront a helyzeteden, mert menekvésnek fogod használni. Keress olyan dolgokat, amik feltöltenek és örömet okoznak, de lehetőleg ne a tv vagy a számítógép segítségével. Lehet az könyv, vagy egy kiadós séta, esetleg foglalkozhatsz a háziállataiddal, ha vannak. A lényeg, hogy ne hanyagold el az emberi kapcsolataidat, és a külvilágot, mert ha kiszakadsz belőlük, nagyon nehéz lesz újra beilleszkedni. Keress motivációt, és hidd el, hogy képes vagy kimászni ebből, bármit is mondanak az érzéseid!
2/3 anonim válasza:
Ha mar ugy is neten vagy nezd meg ezt a filmet!
www.titokfilm.hu
Jobb oldalt felul lesz a The Secret teglalap! Arra klikkelj ;)
3/3 anonim válasza:
A Te esetben mániás depresszíóról van szó. Én is ebben szenvedtem.Először gyógyszert irt fel a szakorvos,amit a háziorvosom letiltott.Helyette előirta az aktív mozgást,futást,aerobikot és az egészséges táplálkozást.Azóta nincsenek tüneteim,a gyógyszerek miatt csak ritkultak a mélypontok és folyton álmos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!