Ad valami pluszt a gólyatábor, amiért megéri elmenni? (ELTE TTK)
Figyelt kérdés
Alapból egy akrív,közlékeny,eléggé nyitott srác vagyok,épp ezért már sok dolgot megéltem.Így azon kívül hogy buli,ivás,felesleges kedveskedés,nyújt valami extrát ?2017. jún. 13. 01:10
1/5 anonim válasza:
Szerintem megéri. Sok csoporttársaddal így már ez első nap jóban lehetsz, sok ismerősöd lesz.
Én ott ismertem meg 2 legjobb barátnőmet.
Én nem bántam meg.
ELTE TÁTK
20L
2/5 anonim válasza:
Ugyan nem ELTE-s vagyok, de én nem voltam, és így a második év végére még mindig nem került szóba egy ismerősömmel kapcsolatban sem, hogy voltunk-e gólyatáborban vagy sem. Ha amúgy bulizós vagy, nyitott, extravagáns, akkor jól fogod érezni magad, de én mint antiszoc, introvertált, magánakvaló, szerény egyed, messziről elkerültem, és máig se bánom :D
3/5 anonim válasza:
Régen megérte, mert jó volt és hasznos kapcsolatokra tett szert az ember, nem volt úgy elveszve év elején.
4/5 anonim válasza:
Szerintem a gólyatáborral lehet a legkönnyebben beilleszkedni az egyetemi közösségbe. Megismerheted több csoporttársadat, felsőbb éveseket (akik nagy segítségedre lehetnek később) és nyilván egy jó szórakozás is.
5/5 anonim válasza:
Ha nem mész el bánni fogod, hidd el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!