Elte ttk-n gólyaként hogyan kell felvenni a tárgyakat? (ha elgyáltalán felvegyek bármit is gólyatábor előtt)
Neptunon már aktív vagyok, de aggaszt egy pár dolog:
1. félévnek 2016 van megjelölve, de mintatervek között csak 2015-ös van.
2. Csak gólyatábor után vegyem fel a tárgyakat?
3. Van olyan, hogy két tárgy egy időpontban van?
4. Hány tárgyat vegyek fel? (vagy hány kreditnek megfelelő tárgyat vegyek fel?)
5. Van bármi más amiről jó lenne még tudnom ezeken felül?
Én oda járok.
TTK-n szeptember 2-án kezdődik a tárgyfelvétel, sok tárgy még nincs is meghirdetve, egyelőre felesleges vele foglalkoznod. Gólyaként nem tudsz előbb felvenni semmit, mert a rendszer nem engedi.
Van olyan, nekem első évben volt, hogy egy gyakorlat és egy előadás került ugyanarra az időpontra, mindkét tanár volt olyan kedves, hogy heti egy alkalomra hirdette meg, ráadásul ugyanarra az időre. Gyakorlatra muszáj bejárni, szóval a másikon egyszer se voltam, ahogy mások se, csak pár felsőbb éves, akinek elsőben nem jött össze. De szerencsére csak év végi vizsga volt belőle, évközi zh nem.
25-30 körül elég, de a kritériumvizsgától is függ. Ha az sikerül még év elején, akkor felvehetsz 3. féléves tárgyakat is, ha nem, akkor csak az első és második féléveset tudod (illetve csak az elsőt, mert a második a tavaszi félévben van meghirdetve).
Melyik szakra mész?
A kritérium dolgozatot már elengedtem. Matekból biztosan nem fog sikerülni, földrajzból pedig biztos, hogy átmegyek.
Ja és kösz a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!