Gyogyihato a panikbetegseg? Ha igen mivel, hogyan?
Figyelt kérdés
Nem birom ezt az allapotot az agyam szorakozik velem.2017. jún. 12. 21:22
1/5 anonim válasza:
Le kell kuzdeni. Csak sajat magadat tudod meggyogyitani. Ebben segitseg lehet egy jo pszichologus, de rengeteg onmunka is kell hozza, hogy ertelme legyen. Anelkul nem megy. Fejben kell lerendezni magaddal, ami nagyon nehez, nem megy egyrol a kettore, de megvalosithato, csak akarni kell es koncentralni.
2/5 anonim válasza:
Ne is mond ,szerintem nekem is az van de már megőrülök .
Szedülés , gyors szívverés, majdnem elajulok nagyon rossz .
Neked mik a tünetek?
3/5 anonim válasza:
Gyógyszerrel sikerült nekem. Mára már teljesen tiszta vagyok.
4/5 anonim válasza:
Véglegesen nem.
Antidepresszánssal teljesen tünetmentes lehetsz, még a letétele után is 1-2 évig. Aztán jön megint.
5/5 A kérdező kommentje:
1 eve mar kuzdok vele 3 fele gyogyszert szedek neha ugyrzem h teljesen meg gyotultam neha nem. Lepek elore egyet es kettot vissza 😕 jarok pszichologushoz. De nem derul ki h mitol van . Es mar elegem van. Rosszul vagyk az utcakon panikolok. Aggodok.
2017. jún. 12. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!