Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik, hogy ez pánikbetegség...

Létezik, hogy ez pánikbetegség lenne?

Figyelt kérdés

Tavaly elájultam kitörtem a fogamat, és utána nagyon sokszor szédültem, szúrt a fejem.

Most lement az mri, lelet még nincs, de mondta az orvos aki csinálta, hogy bent tartott volna ha baj van. Szóval valószínűleg itt nagyobb baj nem lesz.

Voltam füll orr gégészeten, hátha valami füllgyulladás okoz szédülést semmi.

Szerinte nézni kéne tsh-t vérképen, hátha pajzsmirigy. Néha mellette érzek ilyen végtag gyengeséget is. Neurológus írt milgamma neuro-t a nyelvzsibbadásomra, ez egész jó karbantartja.

Hamarosan lesz egy ekg-m is mert extrasystole-t éreztem, kihagyna néha a szívem aztán egy nagyot ver.

Továbbá magamba beszélhettem, hogy a herémnél is van valami, fájt néha, de megvizsgálták, nincs hererák semmi nagy baj. Enyhén zavaros vizelet miatt szedni kellett 10 napig valamilyen bogyót és ennyi.

Most el kezdett fájni a torkom és nehezebb a nyelés a nyálam pedig beűrösödött. Bár mikor füll-orr-gégész belenézett a számba nem mondott semmi olyat, hogy itt baj lenne.

Nem létezik ember szerintem egyszerre ennyi problémával, csak nem akarom elhinni, hogy ez pánik mert mitől... De tényleg ez nem létezik...

2017. máj. 29. 20:11
 1/1 Meechy Darko válasza:
Hát lehet , hogy valami kezdőtünete én is éreztem sokszor minden féle hülyeséget nem kell rajta annyit gondolkozni, rágodni és akkor nem lesz semmi baj egyébkén lehet kicsit hipohonder vagy de nincs ezzel baj én is eléggé annak tartom magam :D ,de mindig van hova fejlődni ugyhogy hajrá!
2017. máj. 29. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!