Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fáj a derekam és a...

Miért fáj a derekam és a hátam az úszástól?

Figyelt kérdés

Gerince et du le és el járok gyógyúszásra, viszont úgy erzem semmit sem javít. A gyorsúszástól a derekam fáj (el van kopva a jobb csípőm, először ott, majd az egész derekam.), hátúszástól a lapockáim, és a hátam alsó része. Mikor kijövök a vízből azeegész derekam és a hátam alsó részét nagyon merevnek érze, fafáj és még másnapra sem múlik el mindig. Az edző szerint mindent jól csinálok, szoval biztos csak erősödöm. Szerintetek tényleg csak annyi lenne? Vagy más? (Bocsi a regényért)

14/L

2017. jún. 11. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
A megeroltetestol faj, esetleg izomlaztol. Nyugi, masnak is faj, ez termeszetes amugy annak, aki gyogytornara /uszasra jar.
2017. jún. 11. 23:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyógytornára nem jársz?
2017. jún. 12. 00:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól is függ, mikor kezdted. Ha nemrég, akkor nemhogy normális, de szinte törvényszerű.
2017. jún. 12. 09:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, járok gyógytornára. Körülbelül 2 hónapja kezdtem. Amúgy köszönöm a gyors válaszokat!
2017. jún. 12. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!