SOOOS! Nagy mutetem elott 2 hettel azt tanacsolta a munkaadom hogy keressek uj munkahelyet mert a konfliktusokat rosszul kezelem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Osszeomlottam. Kinevezett dolgozo vagyok masfel eve varok mutetre. Kinokkal jartam dolgozni, es talan emiatt is,ingerulten reagaltam le egy konfliktust.Hasonlo probleman mar volt korabban, de altalaban veve nem volt a munkamra panasz. Nagyon igyekeztem, hogy megfeleljek. Akit miattam serelem ert, osszegyujtott rolam panaszokat es leadta a munkaadomnak, aki azt mondta, hogy keressek uj munkahelyet, nincs tobb esely. Belebetegedtem a tortentekbe. Bocsanatot kertem is kertem, de szegyenkezve, megromlott idegallapotban hamatosan komoly mutet var ram. Ugy kell kes ala fekudnom, hogy keressek uj allast. Lehet-e ilyenkor segiteni valamit, mert munka nelkul nem birom az eletet. Megkuzdottemnaz allasert, nagyon igyekeztem, de elrontottam. 6 ev van meg hatra. Szegyen szemre nem akartam es nincs is erom uj munkara jelentkezni.Segito valaszokat varok, mert beleroppantam.2017. jún. 11. 09:35
1/4 anonim válasza:
Próbálj meg beszélni a főnököddel a műtétről, hogy ez a helyzet, ez tesz feszültté, kérj elnézést, mondd meg, hogy igyekszel a jövőben a magánügyi gondjaidat nem bevinni a mukahelyedre.
2/4 anonim válasza:
Egy beszélgetés nem ártana a főnököddel és az illetővel hármasban. És nekik is mondd el így őszintén ezeket a dolgokat, amiket nekünk.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszaitokat! Ezt fogom tenni
2017. jún. 11. 14:59
4/4 anonim válasza:
Mi történt? Meg tudtátok beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!