Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha valakit szíven lőnek,...

Ha valakit szíven lőnek, azonnal meghal vagy szenved egy pár másodpercig?

Figyelt kérdés

képzeljünk el egy tökéletes szíven lövést.

Mintha fejbe menne, mert az rögtön meghal.

2010. máj. 18. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit nem szenved, azonnal meghal. Állítólag egy meleg, zsibbadásos érzéssel megy át a másik oldalra. Fájdalmat nem érez.
2010. máj. 18. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Én arra lennék kíváncsi hogy ezeket ki mondja el biztosra hogy mit éreznek? :D :S Hisz ha meghal...
2010. máj. 18. 15:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát állítólag mit éreznek ez nem tűnik tényleg hitelesnek. De akkor mit jelentsen ez? Tudat van a szívben? Mert bárhol meglövik a fejen kívül szenved.
2010. máj. 18. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem egyszer álmomban egy járdáról lelépve szíven lőttek. Egy porfelhő kavargott körülöttem, csak meleget éreztem, fájdalmat semmit. Szerintem a gyakorlatban is ilyesmi történhet.
2010. máj. 18. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Mivel talán hogy a szív a központja mindennek onnan megy a vér mindenhova ezért ha az megsérül akkor azonnali halált okoz nem olyan mintha fejbe lőnének..de gondolom ott is számítanak bizonyos területek hogy hol van a sérülés.
2010. máj. 18. 17:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem abban a pillanatban hal meg, de a sokktól úgyis jó eséllyel elveszíti az eszméletét, és nem szenved.
2010. máj. 18. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!