Ha valaki nem végez fizikai munkát, akkor is kell 7-8 órát aludnia?
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 00:54
1/6 anonim válasza:
igen.
a test és a szellem átlagos aktivitás mellett is elfárad, szüksége van a regenerálódásra.
2/6 anonim válasza:
Mi az hogy,én még ennél is többet alszok néha.
3/6 anonim válasza:
Igen. A szellemi muka sokszor fárasztóbb lehet,mint a fizikai munka. A fizikai munka csak a testet fárasztja el, a szellemi az agyat inkább. Sokszor még álmában is a munkájával foglalkozik,és nehezebben tudja regerenálni magát.
4/6 anonim válasza:
Hát, én szellemi munkát végzek de jó ha alszok napi 5-6 órát átlagban, és egyelőre semmi bajom.
5/6 anonim válasza:
A szükséges idő az alváshoz kb. 7-8 óra, ami a kor előrehaladtával csökken. Ha szellemi munkát végzel, akkor muszáj 8 órát aludnod, mivel az (kb.) az első négy órában a szervezeted fizikailag regenerálódik, a második négyben pedig szellemileg... Én is szellemi munkát végzek, de gyakran nincs időm 6 óránál többet aludni - pedig szeretnék... :S
6/6 anonim válasza:
igen kell.én napi 7 órával el szoktam lenni,a lényeg,hogy nyugodt legyen az alvás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!