Mi a legerősebb fizikai fájdalom szerinted?
Nekem az eddigi legerősebb fájdalmam az volt, mikor egyszerre fájt a fogam, fülem és a fejem. Nem tudom a pontos nevét annak ami be volt gyulladva, de ezekre kihatott és ezért fájt eszméletlenül. Nem tudok erre a szörnyű fájdalomra megfelelő kifejezést, de nem kívánom senkinek. Már akkor erősödött a fájdalom, mikor megszólalt a mobilom, vagy mikor mosogatás után rakosgatják el a tányérokat. Képtelen voltam fájdalom nélkül elviselni, egy hangszigetelt szobára lett volna akkor a legjobban szükségem, ahol már abszolút nem hallok semmit.Cataflam sem használt, aztán kiderült, hogy a fogammal volt probléma. Gyökérkezelték és utána elmúlt a fájdalom szerencsére.
:(
nekem két fájdalom volt amit tapasztaltam és nem igazán kérek belőle többet. az egyik a migrénes fejfájás, évente egyszer de akkor akár egy hétig is... sötétítő a szobában és a fény is fáj ha csak besüt.
a másik a sípcsont törés nah nem keresztbe, hosszában sikerült megrepeszteni. nah az hosszú távon ahányszor rááltam fájt... azt se szeretném újra.
Az orvosok szerint a nagyobb csonttörések, emellett a szülés, a cluster-fejfájás és a trigeminus-neuralgia által okozott fájdalmak a legerősebbek. Némelyik fogfájás is az élvonalban van, valamint a kőhal csípése is.
A cluster-fejfájás olyan fájdalomrohammal járhat, ami alatt a páciens öngyilkos lesz. A kőhal esetében a páciens inkább amputáltatja a megcsípett testrészt, mint kivárná a fájdalom végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!