160cm és 50kg. nagyon sok? 13/L
Figyelt kérdés
és ha sok mennyit kell fogynom??2010. máj. 17. 19:21
1/9 anonim válasza:
hát egykicsit lehet fogynod kéne de a testalkatodtol függ mert ha arányos vagy akkor nem kell
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem kell, én 160 és 52 vagyok, és sztem az pont jó, és mivel te még kevesebb is vagy ezért szerintem nincs szükséged fogyásra.
5/9 anonim válasza:
1 kg kéne leadnod, hogy "tökéletes legyen", de nem hiszem, hogy ezért fogyóznál. Nagyon jó, egyáltalán nem sok. Örülj neki, hogy nem vagy piszkafa és duci se.
6/9 anonim válasza:
Tökéletes a súlyod a testmagasságodhoz nehogy fogyózni kezdj!!!
Ha nem vagy elégedett az alakoddal akkor inkább tornával formáld a testedet!:)
7/9 A kérdező kommentje:
egyszer álltam neki fogyózni és híztam 2 kilót :S
2010. máj. 17. 19:29
8/9 anonim válasza:
felesleges fogyóznod:D inkább izzaszd meg magad tesi órán:)
9/9 anonim válasza:
Felesleges fogyózni tényleg! Ez teljesen jó! Tartsd meg ezt a súlyt, ha mégis úgy érzed, van felesleged, akkor tornázz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!