Furcsán érzem magam?
Figyelt kérdés
furcsán érzem magam 1-2 éve egyszer megijedtem hogy vérfertőzést kapok és hirtelen ilyen furcsán érzetem magam már nem is emlékszem milyen normálisként :( nem gondolkodok sok mindenen hanem csinálom olyan mintha részeg lennék csak nem szédülök hanem ilyen furcsa mintha nem én lennék régen gördeszkáztam de most már nincs kedvem mert így ilyen érzéssel nem jó hogy lehetne meg gyógyulni?2017. máj. 29. 17:11
1/1 anonim válasza:
Derealizmus, deperszonalizáció. Nézz utána ezeknek a kifejezéseknek. Olyan, mintha kívülről látnád magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!