Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért érzem magam ilyen furcsán?

Miért érzem magam ilyen furcsán?

Figyelt kérdés

Olyan a világ mintha le lenne lassulva, mintha lebegnék,mintha szédülnék. Mintha nem is saját magam lennék, minden olyan lassú ,furcsa és felfoghatatlan. Kb. 10 perce vagyok így, most kezdek magamhoz térni,vagyis jobban lenni.

!!nem drogozok,cigizek,fogyasztok alkohol!!

Mással is volt ilyen? Nálam ez eléggé gyakori.

Ez milyen betegség,miért van ,vagy mi a magyarázata?

15 éves lány vagyok egyébként.

2016. ápr. 22. 14:05
 1/3 A kérdező kommentje:

Pl a tegnap is volt,meg most is.

Tegnap szerintem a hangos zene,sötétség,villogó fények váltották ki belőlem.De ma semmi ilyesmi.

Még annyit tudnék az érzéshez fűzni,hogy amikor lépek,olyan mintha súlytalan lennék,lebegnék.

2016. ápr. 22. 14:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem azonnal keress fel valamilyen orvost, mert csak ő tud biztosat mondani. Ezt a betegséget ne vedd félvállról. Szerencsére a magyar egészségügy ingyenes, szóval menj el a dokihoz, vagy legalább a suli dokihoz:)
2016. ápr. 22. 14:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy írd ki webbeteg.hu ra:)
2016. ápr. 22. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!