Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van valami jó módszer gyors...

Van valami jó módszer gyors törölközésre? Úgy érzem, nekem elég sokáig tart. Nem is az anyaga most a kérdés lényege (jó nedvszívó alap), hanem a módszer.

Figyelt kérdés
2017. máj. 28. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:
A lényeg a nem túl nagy törölköző. Én egy percet állok zuhany után, aztán fej, hónalj, alsó hajlatok, aztán hát, has, comb, mire kimegyek a lábszár megszárad, nem kell hajolni. A talpam öntözés előtt másik kicsi törölközővel...
2017. máj. 28. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:

-öntözés

+öltözés

😂

2017. máj. 28. 13:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy jó tippem!Miután letusoltam, de még törölközés előtt, a tenyeremmel lehúzom a nagyja vizet a testemről (mint a kocsi ablaktörlője). Két kar, törzs elől, combok.Így nem a törülközővel kell a sok vizet felitatni.Ha meleg van szinte alig kell törölközni.Próbáld ki!
2017. máj. 28. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!