Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Véres a székletem? Miért?

Véres a székletem? Miért?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt kezdődött egy olyan tünet, hogy iszonyúan kellett wc-re mennem, de nem ment a hasam és egyáltalán nem volt híg a székletem. (Annak ellenére hogy úgy éreztem.) Másnap nyálkás állagú volt a székletem és volt egy kis hasfájásom, de ez minden. Ma pedig elmúlt minden eddigi tünet, a székletem teljesen normális volt. Aztán a mai nap egyszer csak volt egy nyálkás székletem és véres is volt. Hányinger, rosszullét nem volt. Eddig még soha nem történt velem ilyen... mi okozhatta? Érdemes egyből orvoshoz menni, vagy várjam meg, hogy esetleg újra véres lesz-e?
2017. máj. 21. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha alkalmanként van, akkor végbélsérülés. A törlés közben ha eláll a vérzés, erről van szó. És emiatt nem kell orvoshoz fordulni. Belső vérzés gyanúja miatt viszont kell.
2017. máj. 21. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
20 millió dolog lehet. Lehet aranyér, lehet külső végbél sérülés, lehet fertőzés (szalmonella,campillo) de lehet tej allergia ami megbolygatta a nyálkahártyádat. Mindenképpen holnap orvos! Ott kezd a reggelt. Nem jó ezzel viccelni.
2017. máj. 21. 21:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Azóta nem voltam wc-n, úgyhogy nem tudom... Csak ma volt ilyen.
2017. máj. 21. 22:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszokat.
2017. máj. 21. 22:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindenképpen érdemes orvoshoz menni és csináltatni egy vastagbél tükrözést.

Sok minden lehet, amit csak így lehet megnyugtatóan tisztázni.

2017. máj. 21. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!