Attól félek egyenes út vezet az alkoholizmus felé, hogyan tudnék mértéket tartani?
Figyelt kérdés
Elegem van belőle, hogy ennyit piálok. Haverjaimmal kb minden héten megyünk, és rendszerint én iszom a legtöbbet. Tegnap is a 18. szülinapomon annyit vedeltem, hogy már a saját barátaimat sem ismertem meg, ittam egy olyan 75 fokos töményet, hogy a felnőttebbek sem mernek meginni Osztálykiránduláson ugyanez. És egyszerűen nem tudom magam a bulikban jól érezni, mert állandóan kiütöm magam, és sosem emlékszem rá, de az az igazság, kicsit a sok szarság miatt, ami történik velem, kicsit besavanyodtam, és csak így tudok jó társaság lenni, plusz a jelenlegi életem sem nagyon indokolná, hogy józan legyek. De ez a dolog már anyagilag is nagy teher. Már százasokat elittam az évben. Ti hogyan figyeltek rá, hogy ne vedeljetek ennyit?2017. máj. 20. 11:35
11/11 anonim válasza:
Még most pedig nagyon könnyű letenni, abba hagyni. Minél tovább halogatod annál nehezebb tőle megszabadulni. Itt van le irva mivel jár a sok és kitartó alkoholizálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!