Divascant kaptam migrén megelőzésére. Ugye ez nem antidepresszáns (is)?
Figyelt kérdés
Migrénre tökéletesen bevált nekem. Viszont mióta szedem feltűnően elmúlt a korábbi szinte állandó rosszkedvem, félelmeim. Ami persze szuper, de antidepresszánst nem szeretnék szedni. A betegtájékoztatóban és a neten sem találok pontosabb infót, hogy hogyan és mire hat pontosan a gyógyszer. Orvoshoz majd csak hetek múlva kell mennem.2017. máj. 6. 12:04
11/18 A kérdező kommentje:
Nekem 2 hét után már használt. És trehány gyógyszerszedő vagyok. Munkahelyet is váltottam menet közben, és tavaly augusztusban megint megcsináltam egy 2 hónapos Divascan kúrát (természetesen neurológus utasítására), azóta egy kezemen meg tudom számolni, hány migrénem volt, az is csak nagyon gyenge. A Divascan és a stresszfaktor kiiktatása nekem elhozta a migrénmentes életet. :) Tarts ki, szedd a gyógyszert, és keresd meg astesszfaktorokat, azokkal is kell kezdeni valamit :)
2020. máj. 21. 19:49
12/18 anonim válasza:
Ha még van itt valaki…
Vajon tensiós fejfájásra is jó? Nem tudja valaki? Egyik orvos migrént mond, másik tensióst. Most kezdem szedni, de nem tudom lesz- e értelme, mert nekem napi szinten fáj a fejem nagyon.. Mintha satuba raknák, plusz szédelgés, hányinger. Van remény???
13/18 anonim válasza:
Sajnos nekem is hasonló volt. Màrmint nem az a tipikus migrénes fejfájás, hanem minden nap feszítet a fejem. De elviselhetetlenül. Állítólag ez is migrén, csak úgy hívják, hogy csendes migrén, mert minden más tünet van csak nem a fejájás. Ha nem félsz próbálj meg Teperint. Azt tenziósra és migrénre is felírják. Eredetileg antidepresszáns de kis dózisban használják Migrén megelőzésre is...
14/18 anonim válasza:
Hát most ezt írta a doki. Előtte az antidepit nem bírtam. De kaptam Lamolepet is , azt 1 hónapja szedem, mondjuk a fejemre nem hat, de még nem értem el a végleges adagot. Szóval gondolom ezért is a Divascant kaptam, mert azt lehet mással is együtt szedni. Bátor amúgy sem vagyok, minden gyógyszertől beparázok. De köszi azért, ha ez nem jön be, akkor úgyis kell más, mert így nem bírok létezni.
16/18 anonim válasza:
Scippa, de egy szem után abbahagytam. Utána Spitomin, azt 3 hétig szedtem, de rosszabb volt minden. Pedig az enyhe szorongásoldó csak.
Szóval, nem tudom, szerintem az okot kellene megtalálni, de nincs meg..😞
Jó, a stressz, de az régen is volt, meg kinek nincs???
17/18 anonim válasza:
Lamoleptől voltak az elején mellékhatások?
18/18 anonim válasza:
Nem nagyon. Csak kóvájgás 1-2 nap. Lehet hogy csak pszichésen. Nagyon lassan emeltük az adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!