Az antidepresszánsról vagy a dohányzásról nehezebb a leszokás?
Másfél évig szedtem antidepresszánst (rendesen, szakorvosi javaslatra, kontrollálva), aztán "elgurult a gyógyszer" és egyik napról a másikra abbahagytam. De sosem éreztem úgy, hogy rá lennék állva.
Cigizek vagy 15 éve, az alatt kétszer született meg az elhatározás hogy vége, egyik alkalom másfél hétig, a másik úgy 6 napig tartott.
De egyik sem érhet a halogatás nyomába ám... :D
Legyél büszke magadra. Egy volt dohányos, aki letette a cigit, szintén büszke lehet magára.
De a dohányosok (vagyis akik nem szoktak le, és téged fikáznak) csak kifogásokat keresnek.
Az, hogy kinek nehezebb vagy könnyebb, nagyon sok mindentől függ (pl. milyen régen használja a szert, milyen segítséget kap hozzá, az egyén akaraterejétől).
Én nem hasonlítanám a nehézségeket össze, a végeredmény a lényeg, hogy Te leszoktál egy olyan szerről, amire orvosilag már nem volt szükséged . Gratulálok!
Igen, nem lehet ilyen dolgokat összehasonlítani, mert függ az egyéntől,és hogy milyen régóta szedte az antidepresszánst.
De a cigiről való leszokás okoz e konkrét fizikai rosszullétet? Mint ahogy nálam az antidepresszánsról való leszokás. A poklok poklát éltem át addig, amíg leszoktam róla, kb 1 hónap, és most fél éve nem szedem. De azt hiszem újra rá kell szoknom, bármennyire is tiltakozok ellene. Amúgy 15 éve szedtem.
" Szerintem undorító emberek a pszichiáterek."
Neked még kellene járnod kezelésre. Minimum ostobaság ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!