Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mandulaműtét után hány napig...

Mandulaműtét után hány napig kell a kórházba maradni?

Figyelt kérdés

Sziasztok tudna valaki segíteni nyáron mandula műtétek lesz és kicsit félek valaki megtudná mondani hány napig tartanak bent? És nagyon fáj? Vagy meddig fog fájni ?KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK

a rossz kommentektől óvjatok

2017. máj. 1. 20:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Most mar latom, hogy nem aktualis, de leirod hogy elted meg a műtétet?

Engem 8.napja műtöttek, még most is ugy gondolom, hogy beledoglok ugy faj a nap tobb szakaszaban! Varom 10.-11. napot. Emgem pl kifejezettem TILT a doki attol, hogy barmit megegyek! Csak pepes dolgok es sok folyadek. Sokszor kelek ugy, hogy sirok, annyira fáj es megbanom, hogy belevagtam! Egyszeruen es borzasztoan elem meg. Azt mondjak mar a nehezen tul vagyok, de nem basszus, meg eleg sokszor veszek be cataflamot, hogy vmi picit tudjak enni, mert kicsinalom a gyomrom!

34/Nő

2019. nov. 21. 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!