Ti befeküdnétek mandulaműtétre egy olyan kórházba, ahol nincs se wc, se fürdő a szobákban?
Figyelt kérdés
Az orvos egyébként szimpatikus,de a környezet nagyon lehangoló.2016. ápr. 23. 14:37
2/8 anonim válasza:
Legtöbb kórház ilyen, én eddig csak ilyenekben voltam. Ne keverd már össze a kórházakat a tengerparti apartmanokkal!
3/8 A kérdező kommentje:
Ebben a kórházban ez a legrégibb épület.A gyermekosztály nagyon szép,de gondolom nem kérhetem,hogy ott helyezzenek el(kiskorú vagyok egyébként),mivel van fül -orr-gégészeti fekvőbeteg osztály.
2016. ápr. 23. 14:47
4/8 anonim válasza:
Eddig csak olyanokban voltam.
Kérdésedre válaszolva: igen.
5/8 anonim válasza:
Ott úgy van, hogy két szobának van közös zuhanyzója és WC-je, minden szobában van mosdó, a szobák általában két ágyasak és a legtöbbhöz saját erkély is tartozik, a nyílászárók pár éve lehettek felújítva, a szobák kicsit régiesnek tűnnek és a folyosó is, mivel ahogy írtad, egyik legrégibb épület, de tiszták, többször felmosnak és rendesek az ápolónők.
6/8 A kérdező kommentje:
Itt sajnos egy wc és egy zuhanyzó van egy egész folyosónak.A tisztaságról nem tudok nyilatkozni,ránézésre nem volt kosz,de ez még nem jelenít azt,hogy higiénikus is.
2016. ápr. 23. 19:46
7/8 anonim válasza:
A kórházak 90 százaléka ilyen, úgyhogy azt a pár napot így kell kibírni.
B variáció: tehetősebbeknek van lehetőségük plusz pénzért jobb körülményeket vásárolni akár egy összegben, de egészségbiztosítás formájában éveken át fizetve bizonyos összeget is. Ezzel kikerülhetők a várólisták, jobb körülmények közt lábadozhatsz stb.
Többieknek marad a 6-8 ágyas kórterem, 40-50 betegnek egy tusoló, egy wc. Ez van itt Magyarországon.
8/8 anonim válasza:
Pár napot ki lehet bírni. Ha meg kiskorú vagy úgysem te döntesz.
Amúgy ha gyerek vagy, akkor lehet, hogy a gyerekosztályra kerülsz, és nem a gégészetre. Főleg, ha 14 év alatti vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!