Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kar szőrtelenítésdél ti, hogy...

Kar szőrtelenítésdél ti, hogy vagytok? Szoktátok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:

természetesen, mert sajnos elég hosszúak a szőrszálaim, hiába világos színűek, nem mutat valami jól.

epilátorral szedem le.

de ha csak rövid szálak lennének ott, nem csinálnám.

2010. máj. 14. 22:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem csinálom, alig van rajta szőr.
2010. máj. 14. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem sűrű és hosszú tehát szedem a szine olyan közepes erősségű de undorítóan néz ki... vagy epilátor vagy hideg gyanta vagy kozmetikus (kedvemtől függ)
2010. máj. 14. 22:32
 4/8 A kérdező kommentje:
és nem erősödik meg utána?
2010. máj. 14. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Én már öt éve epilálom, és nem erősödött meg. Sőt még ha ki van nőve, akkor is kevesebbnek látszik, mint régen, mert nem hagyom megnőni olyan majdnem fésülhetőre.
2010. máj. 14. 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:
nem erősödik meg főleg ha kozm-sal gyantáztatod (nekem az otthoni módszerektől egy kicsit erősödni szokott :S csak ugyebár olcsóbb...)
2010. máj. 14. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyantától nem erősödik, az a legegyszerűbb módszer. Én nem szoktam mondjuk mert szőke a szőröm, igaz ha sötét lenne sem zavarna... örülni kéne hogy a kar szőrtelenítése még nem vált kötelezővé. Lassan már olyan lesz mindenki mint a csigák...mert az a divat.
2010. máj. 15. 01:18
 8/8 anonim ***** válasza:
51%

szerintem ma már kötelező a kar szőrtelenítése is.

kivéve akkor ha világosak és egyben rövidek is a szőrszálak.

2010. máj. 15. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!