Kar szőrtelenítésdél ti, hogy vagytok? Szoktátok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 22:25
1/8 anonim válasza:
természetesen, mert sajnos elég hosszúak a szőrszálaim, hiába világos színűek, nem mutat valami jól.
epilátorral szedem le.
de ha csak rövid szálak lennének ott, nem csinálnám.
2/8 anonim válasza:
Nem csinálom, alig van rajta szőr.
3/8 anonim válasza:
nekem sűrű és hosszú tehát szedem a szine olyan közepes erősségű de undorítóan néz ki... vagy epilátor vagy hideg gyanta vagy kozmetikus (kedvemtől függ)
4/8 A kérdező kommentje:
és nem erősödik meg utána?
2010. máj. 14. 22:35
5/8 anonim válasza:
Én már öt éve epilálom, és nem erősödött meg. Sőt még ha ki van nőve, akkor is kevesebbnek látszik, mint régen, mert nem hagyom megnőni olyan majdnem fésülhetőre.
6/8 anonim válasza:
nem erősödik meg főleg ha kozm-sal gyantáztatod (nekem az otthoni módszerektől egy kicsit erősödni szokott :S csak ugyebár olcsóbb...)
7/8 anonim válasza:
Gyantától nem erősödik, az a legegyszerűbb módszer. Én nem szoktam mondjuk mert szőke a szőröm, igaz ha sötét lenne sem zavarna... örülni kéne hogy a kar szőrtelenítése még nem vált kötelezővé. Lassan már olyan lesz mindenki mint a csigák...mert az a divat.
8/8 anonim válasza:
szerintem ma már kötelező a kar szőrtelenítése is.
kivéve akkor ha világosak és egyben rövidek is a szőrszálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!