Be menjek ezzel a balesetire?
Figyelt kérdés
Az a gondom,hogy tegnap leestem a lépcsőről és úgy ráestema könyökömre,hogy még a lap is feltört.Azóta nagyon fáj és mintha kicsit furán nézne ki a könyököm.De tudom mozgatni meg használni a kezem csak nagyon fájviszont behajlításnál fáj.De azért nem olyan nagyon.Nem tudom érdemes e ezzel bemenni a kórházba vagy mit tegyek vele mert fáj.Köszi a válaszokat.2010. máj. 14. 11:47
11/12 anonim válasza:
az lesz a legjob ha egy pozícióban rögzíted é bemész a balesetire
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:) Elmentem természetesen de szerencsére el nem tört csak nagy ütést kapott azért fáj ennyire..de meglepő hogy ilyen kemény csontom van.Azóta a járólapot is kicseréltettük---szegénynek nagyobb baja lett szerencsére:)
2010. máj. 17. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!